Az V. Győrkőcfesztivál lezárultával a Hepp Trupp első évada is véget ért.
A 2011/12-es évadban 52 saját előadást játszottunk, emellett más színházak produkcióiban is közreműködtünk, 2 alkalommal színészként (Vojtina Bábszínház: Hamupipőke, Boldog képek), 3 alkalommal pedig rendezőként (Kabóca Bábszínház: Tengerecki Pál, Bóbita Bábszínház: A bűbájos lakat, Aranyszamár Bábszínház: Mesék a Tejúton túlról).
Az ország több pontjára kaptunk meghívást (Debrecen, Pécs, Budapest, Székesfehérvár, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Solymár, Kisharsány, Dunaújváros, Balatonfüred, Dunaharaszti, Törökbálint, Szentendre, Miskolc), részt vettünk fesztiválokon (2. ESZME Fesztivál, VI. Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé, XII. POSZT, XI. Leghosszabb Nap Fesztivál, X. Balatonfüredi Művészeti Fesztivál, V. Győrkőcfesztivál és az 5. Ördögkatlan Fesztivál) és voltak saját szervezésű előadásaink is szép számmal, melyek során megmutathattuk a debreceni közönségnek a 3 kismalac és a farkasokat, a Bódog és Szomorillát és a Mátyás király asztalánált is.
Nagyon sok örömteli pillanat ért bennünket: a közös munka az alkotótársakkal, a szülők és gyerekek szeretete és dicsérete az előadások után, a szakma elismerő szavai.
A hab a tortán a VI. Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé gyerekszínházi előadások kategóriájának fesztiváldíja volt, amit Bódog, Szomorilla és alkotóik kaptak.
Ezalatt az évad alatt rengeteget tanultunk és tapasztaltunk, és ennek köszönhetően reméljük, hogy a következő évadunk még sikeresebb lesz!
Köszönjük mindenkinek, aki segített és támogatott minket!